17 december 2020

Live online kerstavondfeest: Voor iedereen is plaats!

Geschreven door Redactie

Op kerstavond, 24 december, om 20.00 uur is er voor iedereen plaats bij het live online kerstfeest. We doen dat in een zoombijeenkomst waarbij we voor de verschillende onderdelen steeds schakelen tussen diverse remonstrantse en doopsgezinde gemeenten in het land.

De kerstavond begint met een warm welkom en een kerstverhaal uit Oude Wetering. De kerstgedachte komt uit Amsterdam, het kerstgebed uit Bussum en de kerstgroet uit Eindhoven. Jij kunt erbij zijn, alleen, met vrienden of familie. Voel je verbonden door samen met ons het kerstlicht aan te steken, wat naar ons toe komt vanuit Thessaloniki in Griekenland. De kerstmuziek komt uit Wieringerwerf, Baarn, Naarden-Bussum en natuurlijk van ons eigen Popup Choir!

Het kerstfeest is live via Zoom bij te wonen en direct op YouTube te volgen. Het leukste is om op Zoom mee te doen, zodat de kaars die jij ontsteekt ook in beeld komt. Geef je voor deelname via Zoom op bij Peter de Wilde: peterdewilde@xs4all.nl  Je krijgt dan van hem de inlogcodes thuisgestuurd. Als je niet op Zoom kunt meedoen, is het kerstfeest direct live te volgen via het YouTube – kanaal van de Remonstranten. 

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd