Contact

muurschildering Remonstrantse kerk

U bent ten allen tijde welkom bij de activiteiten die in de kerk georganiseerd worden. Alle belangstelling wordt gewaardeerd. Als ‘belangstellende’ kunnen wij u op de lijst zetten om via de mail regelmatig de nieuwsbrief te ontvangen. Wilt u méér, dan kent de Remonstrantse kerk verschillende mogelijkheden:

LID worden van de Dordtse gemeente: dan doet u in een zondagse kerkdienst ‘belijdenis’. Dat is geen voorgeschreven tekst, maar u geeft een persoonlijke uitleg waarom u lid wilt worden. Een alternatief is om de Remonstrantse beginselverklaring te onderschrijven.

Een andere mogelijkheid:

VRIEND/VRIENDIN worden: bedoeld voor degenen die zich thuis voelen bij het gedachtengoed, de sfeer en de omgeving van de Remonstrantse gemeenschap maar lidmaatschap een stap te ver vinden. Regelmatig zijn er ook leden van andere kerken die actief meedoen, maar die het lidmaatschap van hun andere kerk niet willen opgeven. Leden en vrienden kennen dezelfde rechten, in bestuurlijk opzicht wordt geen onderscheid gemaakt.

En ten slotte is er nog de mogelijkheid, om zich bij de landelijke organisatie aan te sluiten.

Wilt u eerst maar eens beginnen met een informatief gesprek? Als u onderstaand formulier invult en uw wensen aangeeft, nemen wij contact met u op en/of krijgt u voortaan de nieuwsbrief.

Een mail naar de webmasters, Cor Exalto en Rini Rikkert, met reacties op deze website, zien wij ook graag tegemoet!

Contact/aanmelden nieuwsbrief

Adres

C. de Wittstraat 28, 3311 GD Dordrecht